El consistori de Llambilles aposta per la recollida selectiva ja que actualment només el 20% dels abonats la practiquen

2013 10-josepmariavidal

L'objectiu és augmentar el nombre de firmes ciutadanes que es comprometin amb el document del 'Compromís Cívic Ciutadà', el qual estableix que els habitants i/o les empreses de Llambilles s'uneixen a la pràctica de la recollida selectiva i també autoritzen als inspectors a controlar que aquesta es fa adequadament. 

Aquesta mesura es va iniciar el 2012 i els incentius són principalment econòmics ja que els ciutadans que s'hi uneixen tenen una bonificació en el preu de la tarifa dels residus. Donat el bon resultat de la iniciativa, el consistori ha optat per incrementar aquest incentiu econòmic i continuar reduint les tones de rebuig. 

Per altra banda, l'Ajuntament de Llambilles també ha pactat un reglament d'ús de l'àrea de lleure de Sant Cristòfol, on darrerament hi havien hagut actes que es volen evitar. És per aquesta raó que, a partir d'aquest dissabte, cadascú s'haurà de recollir les seves pròpies deixalles o no es podran utilitzar equips de música amb l'objectiu de respectar els veïns de l'àrea. 

Podeu sentir l'entrevista a en Josep Maria Vidal demà a la 1 del migdia, o a partir de la seva emissió a través de format podcast si premeu aquí. 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"