El regidor del PSC va aprofitar un viatge personal a Colòmbia per visitar el projecte solidari del barri d'Olaya de Cartagena realitzat en l'anterior legislatura quan estava a l'equip de govern

2013 12 - miquel chamorroEl regidor del PSC, Miquel Àngel Chamorro, va visitar fa aproximadament un mes un dels projectes solidaris que va dur a terme l'equip de govern de l'anterior legislatura, concretament el del barri d'Olaya de Cartagena a Colòmbia. Es tracta d'una organització de senyores que fan formació a altres dones soles amb fills i que no tenen mitjans per alimentar-los correctament. L'aportació de l'Ajuntament de Cassà va servir per realitzar una finca per l'organització en aquest barri on, segons Chamorro, hi ha molta pobresa. 

Chamorro assegura que la construcció d'aquesta infraestructura ha "millorat les condicions de vida" de les persones que viuen al barri ja que s'hi han estructurat unes dinàmiques concretes al seu voltant. El regidor del PSC explica que li va fer molta il·lusió compartir un dia complet amb les senyores beneficiàries de l'organització ja que va poder veure l'"excel·lent feina que fan pel barri". 

A l'entrada de l'organització, segons explica Chamorro, hi ha l'escut de Cassà de la Selva i una placa molt gran a la sala principal amb el nom de l'alcalde del moment: Carles Casanova. El regidor del PSC assegura que és una de les coses que una vegada tanqui el seu pas per la política local recordarà orgullós per haver-hi pogut participar. 

Podeu sentir tota l'entrevista aquí. 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"