'Un tomb per...' és un projecte del CEIP Aldric que vol treballar les cultures de tots els alumnes de l'escola a través de l'edició d'un conte i la setmana cultural

Les autores del conte 'Un tomb per...' volen editar enguany el setè llibre de la col·lecció, que oferirà un viatge pels països de l'Est a través dels seus protagonistes. El conte és un dels eixos principals d'un projecte intercultural anomenat 'Nens d'Arreu' que es treballa al CEIP Aldric des del seu inici, ja fa 8 anys.

L'anterior edició del conte, 'Un tomb per Maguietsegama', centrat en els països africans, va ser finançada amb el micromecenatge i les autores consideren que va ser un "èxit" molt "motivant i engrescador". És per això que enguany, i donada la manca de finançament que reben a través de subvencions, han tornat a recórrer al micromecenatge de Verkami. "De moment, el ritme és molt bo i creiem que ho aconseguirem", sostenen les autores dels llibres. Amb poc més de 20 dies ja han aconseguit uns 2.100€. Tan sols els hi falten 400€ per complir el seu objectiu: arribar als 2.500€. Si les voleu ajudar ho podeu fer aquí.

També podeu sentir la seva entrevista aquí.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"