El cap de llista de SI critica la Llei de Racionalització i Sostenibilitat del Món Local i considera que fa més falta revisar el conjunt d'institucions supramunicipals 

El cap de llista de SI a Cassà, Marc Mascort, ha assegurat al 'Cassà al dia' que abans dels Ajuntaments hi ha altres organismes supramunicipals que "s'haurien de tocar" perquè són "un forat negre pels diners públics". Mascort ha especificat que s'hauria de fer un replantejament dels Consells Comarcals i les Diputacions i, per extensió, de tot el conjunt d'institucions intermèdies que hi ha entre la Generalitat i els Ajuntaments. "Cal reinicialitzar el sistema", ha assegurat Mascort.

Per altra banda, Mascort també s'ha mostrat crític amb la supressió de la figura del dinamitzador de joventut que hi havia a l'Espai Jove l'Escorxador. "El que ens hauríem estalviat amb les desviacions importants que hi ha hagut al pressupost, hauria pogut servir per mantenir figures com les del dinamitzador". El cap de llista de SI sosté que, possiblement, "sense aquesta figura es diluirà el sentit i l'afluència de gent a l'Espai Jove l'Escorxador", a banda que, diu, "hi ha el perill de sobrecarregar de feina" a la tècnica de joventut i actualment també la de gestió cultural de la Sala Galà.

Si vols sentir tota l'entrevista ho pots fer aquí

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"