L'alcalde reconeix que els boscos de Cassà no estan en bon estat i té la voluntat de minimitzar els impactes ambientals de la planta de biomassa

2013 11-enric bague

L'empresa encarregada de construir la planta de biomassa ja ha presentat el projecte a Urbanisme i Medi Ambient i el consistori només n'ha d'aprovar la seva construcció. L'alcalde, Enric Bagué, va confirmar en declaracions al Cassà al dia que "s'està arribant al principi del final dels tràmits burocràtics".

LA CARTA DE L'OIENT

En resposta a la carta d'un oient que denunciava l'estat en què es deixen els boscos per fer la biomassa, Bagué va afirmar que els boscos "no estan nets" i que farà el possible per minimitzar els impactes mediambientals de la nova planta. 

MULTA DE 50.000 EUROS "PER UN ERROR TÈCNIC DE L'ANTERIOR LEGISLATURA"

Bagué va fer públic que el consistori ha de retornar 50.000 euros al Govern de Madrid per un "error de justificació d'una subvenció d'un programa informàtic de l'anterior legislatura".

L'alcalde va afegir que és conscient que és un "error tècnic i no una responsabilitat política" i que per això "només ho vaig comentar a la reunió informativa sense treure-ho al ple". Bagué va valorar que "aquest és el mateix cas que la bonificació de l'ICIO" i va concloure que no li va "agradar el joc que va jugar ERC". 

Podeu sentir l'entrevista prement aquí.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"