Eliseu Quintana fa 20 anys que toca a la Selvatana de Cassà de la Selva. Va entrar a la cobla quan era el 75è aniversari però el proper diumenge 13 d'octubre la formació ja celebra el centenari. 

2013-10. Selvatana 2

L'acte central d'aquesta celebració tindrà lloc el 13 d'octubre, que torna a ser diumenge, el mateix dia de la setmana que es va fundar la formació. Enguany la Selvatana tocarà sardanes a l'ermita del Remei on es formarà una cobla més gran en la que s'interpretaran diferents obres juntament amb antics components. Per altra banda, hi haurà un dinar popular al Polivalent on antics membres de la formació hi seran presents i on a la tarda hi haurà un concert exclusiu i ple de sorpreses. 

Els tiquets del dinar i el concert ja es poden comprar a la Sala Galà, Ca la Tàlia o Can Carlus pel preu de 20 euros (inclou, a banda del dinar, el concert i CD amb músiques del centenari). 

Els actes de la celebració del centenari de la Selvatana han estat molt vinculats a Cassà de la Selva al llarg de tot aquest any: durant la Festa Major van participar al pregó i a la Nit dels Músics. Per altra banda, a l'agost van tocar a Can Trinxeria on també hi ha hagut durant dos mesos una exposició de la història de la formació.  

Podeu sentir l'entrevista a Eliseu Quintana si cliqueu aquí


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"