El candidat gironí a les llistes europees d'ERC-NECat reafirma que l'objectiu de la legislatura és que Catalunya esdevingui un Estat més a la UE

"El primer que faran els eurodiputats elegits del nostre partit serà presentar una iniciativa al Parlament Europeu per aconseguir que es posicioni a favor del 9N. La proposta l'han de formular 3 eurodiputats de 3 grups parlamentaris diferents de la cambra.", explica Costas. Actualment només falta que els dos grans grups de la cambra europea, els socialistes i els populars -grup al qual pertany Unió juntament amb el PP Espanyol-, es posicionin sobre aquesta qüestió. 

Costas ha parlat del "cabreig" que els ciutadans catalans poden tenir amb la UE i també de mesures que proposen al seu programa electoral com la supressió de la triple seu del Parlament Europeu, la instauració d'un impost a les grans multinacionals per reduir el frau fiscal o la convergència del salari mínim interprofessional entre tots els Estats de la UE. 

El candidat d'ERC-NECat ha assegurat que la seva formació creu que la integració de la UE en matèria social és necessària per reduir les desigualtats produïdes per les diferències de riquesa i millorar la cohesió social.

Podeu sentir l'entrevista aquí. 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"