David de Pedro presenta el 2 d'abril a la Sala Galà la seva segona novel·la titulada '88 La nueva generación' després de ser èxit en vendes amb 'La revelación de Qumrán'

David de Pedro compagina la vida laboral, familiar i personal amb l'escriptura. El seu somni és poder viure algun dia de l'art d'escriure, el que ell considera "l'art de fer remoure els sentiments". El moment de màxima pau el troba a la nit, quan tothom dorm, és llavors quan es posa a escriure.Com a bon publicista, té clar que el més important és la diferenciació i és per això que utilitza tècniques literàries innovadores, molt més presents en la nova novel·la que presenta el proper 2 d'abril a les 8 del vespre a la Sala Galà. 

A banda de ser escriptor és un editor independent que reivindica la feina del porta a porta dels distribuïdors ja que considera que "és la part més important per tal que tractin la teva novel·la com a única i no entre totes les que hi ha a les llibreries". Tot i que l'escriptura ocupa ara gran part del seu temps lliure, David de Pedro també té la mirada posada en projectes de futur, entre els quals destaca la tercera novel·la, que ja està escrivint, en la que promet que utilitza un estil molt "innovador i particular" i un guió cinematogràfic.

Si voleu sentir la seva entrevista podeu prémer aquí.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram

 

 

 

 

 

Cassà al dia

BannerCassaaldia

L'actualitat política i social de Cassà de la Selva.

Horari d'emissió: De Dilluns a Diumenge a les 13h.

Presenta: Mateu Ciurana.

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a descarregar-vos el fitxer premeu l'enllaç de la dreta (mp3) i amb el botó dret seleccioneu “desar com”.

 

 

 

Últims programes "Cassà al Dia"