Amb la presentació del nou espectacle de Marc Sarrats , Cassà de la Selva tanca la temporada de Monòlegs que es va iniciar l’octubre del 2023. Durant aquests mesos han passat pel cicle de Monòlegs, Raquel Hervás i Irene Minovas, Charlie Pee, Judit Martín, Oye Sherman, Patricia Espejo, Modgi i la darrera actuació amb en Marc Sarrats.

En Marc Sarrats arriba a Cassà de la Selva després d’estrenar el seu nou espectacle de “Vaques Flaques” el mes de juny i passejar-lo per Sabadell, Girona, Vilanova i la Geltrú i Barcelona. Durant la seva gira de presentació del mes de juny, més de 3.000 persones han gaudit d'aquesta nova proposta de l'humorista.

“Vaques Flaques “ segueix l’èxit del seu primer espectacle “Alta Flipamenta”, que durant dos anys ha presentat per tot el territori català. Amb aquesta darrera proposta, assoleix un èxit consolidat eshaurint les entrades a les darreres presentacions de l'espectacle.

"Vaques Flaques" ens parla sobre sequera, inflació, pandèmia, ultradreta, precarietat, conspiranoia, periodisme… A la societat se li estan fent bola les crisis i sembla que l’única sortida es troba en l’individualisme o la droga, o la suma de les dues coses, és a dir, fer birra artesana.

El Marc Sarrats no és el superheroi que el món mereix, ni potser el que necessita, però és el que hem trobat i ve a proposar-nos maneres d’encarar l’Apocalipsi, o, molt pitjor, tot el que passi mentre aquest no arriba.

Aquest 2024, també ha estrenat el seu primer llibre “Tot el que no sigui morir-se” i el pòdcast “Vale ok” amb Guillem Camós, amb un humor crític, punyent i divertit.

Divendres 5 de juliol a les 22 h a la Sala Centre Recreatiu de Cassà de la Selva tindrem l’oportunitat de veure un dels còmics de referència de l’escena catalana d’stand-up.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram