El ple municipal ha aprovat l’adjudicació del contracte privat d'arrendament de la finca del carrer provincial, antiga fàbrica “Can Rich Xiberta” que serà destinada a aparcament municipal.

Al passat ple del mes de maig es va aprovar la proposta pel procediment i ara s’ha formalitzat el contracte de lloguer per deu anys. L’empresa propietària s’encarregarà de l’enderroc de l’edifici i l’ajuntament es farà càrrec de l’adequació de l’espai que acollirà més de cinquanta aparcaments.

Aquest espai permetrà ampliar les places d’aparcaments per a veïns i veïnes de la zona, així com per a la zona comercial, per la seva situació a la carretera provincial.

La nova zona d’aparcaments es planificarà per regular l’estacionament amb zona blava i s’estudiarà si es crea alguna regulació especial per a residents de la zona i a més de promoure que hi hagi una millora de la mobilitat.

El ple també ha aprovat diverses modificacions del POUM i l’adhesió al Pla de Serveis d’assistència tècnica en matèria de joventut del Consell Comarcal del Gironès.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram