El Delirium Festival aterra aquest dissabte al Parc Art a Cassà de la Selva amb un cartell que encapçala Sven Väth entre altres figures de la música electrònica internacional.

En aquesta ocasió, l’organització del Festival ha preparat una sessió d’activitats per a famílies de 12 a 16 h. El Festival obrirà les portes al migdia, amb un programa d’activitats que ha preparat amb entitats i comerços locals. Aquesta proposta serà gratuïta per als nens i nenes, i pels adults residents a Cassà de la Selva. Les activitats inclouen tallers d’art a més de maquillatge, pintura en viu i parades amb menjar i mercat. A més els visitants podran veure les instal·lacions del Parc Art, aquesta serà una nova localització que els organitzadors han triat per ser un espai singular a l’aire lliure.

Delirium Festival és un segell que s’ha posicionat en l’organització d’esdeveniments on la música electrònica és la protagonista, amb reconeguts djs i productors de música internacionals i on paral·lelament s’organitzen activitats vinculades amb els festivals.

El Delirium Festival tindrà lloc al Parc Art de Cassà de la Selva, el dissabte 11 de maig.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram