L’Ajuntament de Cassà organitza la que serà la primera Nit de Gala Empresarial de Cassà de la Selva per potenciar l’activitat econòmica del municipi.

El pròxim 17 de maig tindrà lloc la celebració de la 1a Nit de Gala Empresarial de Cassà, l’esdeveniment té l’objectiu de donar visibilitat al teixit empresarial i comercial cassanenc i crear un marc de trobada que permeti fer xarxa, intercanviar experiències, donar a conèixer les diverses activitats econòmiques que tenim a Cassà i generar sinergies que enforteixin l’activitat econòmica.

Durant el sopar es farà un acte de reconeixement a les empreses cassanenques que aquest any 2024 compleixen una trajectòria empresarial de 25, 50, 75 i 150 anys. És important posar en valor les activitats que han acumulat experiència al llarg dels anys, ja que poden ser bons exemples per a futures iniciatives empresarials.

L’acte estarà conduït per l’actor i humorista Fel Faixedas, una part del preu del sopar es destinarà a l’Associació Ictus Cassà.

Les empreses cassanenques tenen un pes específic que suposa un 10,6% de la facturació de la comarca del Gironès amb un volum de negoci de 888,6 milions d’euros a l’exercici anterior. És per això que la trobada pretén potenciar el creixement econòmic i generar sinergies entre les empreses del municipi.

El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Font destaca que “Aquesta gala és fruit de la voluntat d'aquesta regidoria i l'equip de govern de dotar de tota la visibilitat i notorietat possible al nostre teixit empresarial, volem estar al seu costat i volem demostrar-ho. Cassà té molt de talent i un potencial enorme que ens agrada poder-lo celebrar i lluir”.

L’alcalde, Pau Presas afirma que “amb la Nit de Gala Empresarial volem reconèixer als comerços i empreses cassanencs que fan que el nostre poble sigui tal com és i li donen vida, activitat, llocs de treball i benestar. Creant també un punt de trobada de totes les activitats econòmiques del nostre municipi, tant les de llarga tradició com els nous projectes ubicats a Cassà de la Selva i amb iniciatives punteres i capdavanteres a la demarcació de Girona i Catalunya”

La Nit de Gala Empresarial tindrà lloc el pròxim divendres, 17 de maig a les 20 h al restaurant Mas Ros de Cassà de la Selva.

El preu del sopar serà de 55 €. Es destinaran 5 € a l’Associació Punt de trobada Ictus Cassà.

Cal confirmar l’assistència per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom de l’empresa i nom de les persones assistents i adjuntant el comprovant del pagament abans del 30 d’abril.

Cal fer el pagament de l’import del sopar al número de compte ES76 2100 3610 0322 0005 3266 especificant el nom de l’empresa. L’aforament és limitat. Podran assistir un màxim de dues persones per empresa.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram