Ràdio Cassà incorpora “La Lleixa”. un nou programa en format pòdcast creat a l'àrea de Joventut i fet pels joves de Cassà.

La Lleixa

Tot fent trasllat, entre caixes i recondicionament de nous espais... què hi posem a les lleixes que s'han d'omplir de nou? L'Àrea de Joventut recentment ha traslladat els seus despatxos a l'Escorxador, i d'aquesta nova etapa n'arrenca La Lleixa, el primer pòdcast pels joves de Cassà fet pels joves de Cassà. Un cop al mes els col·laboradors del programa amuntegaran noves històries, entrevistes, peces de cultura i esports, personatges pintorescos i la participació a peu de carrer. Una lleixa que quedarà farcida de tot el que es mou al nostre poble. Ens hi acompanyes?

Què trobarem al primer capítol?

Inaugurem La Lleixa amb la visita d'en David Canyet, patinador artístic cassanenc amb incomptables premis i reconeixements nacionals i internacionals. Amb ell parlarem de com es viu d'un esport minoritari. A més a més, encetem totes les seccions del programa: un espai esportiu on s'analitzarà l'actualitat del futbol cassanenc; un nou cau de personatges pintorescos, on retrem homenatge a l'Emili Caldas, en Miliu; l'espai de poesia Poetitzant, on parlem de l'autora Elvira Sastre; i la ruta de la nostra gravadora a peu de carrer, que ha passejat pel poble en dos moments importants: la Fira de Santa Tecla i la Cavalcada de Reis.

El programa s'emet els tercers divendres i diumenges de mes a les 17 h per Ràdio Cassà. A més trobareu el pòdcast a Spotify, on buscant “Ràdio Cassà” dins la categoria de pòdcasts podreu accedir a diversos programes de l’emissora.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram