Aquest divendres, 26 de gener a les 19 h, a Can Trinxeria de Cassà de la Selva inaugurem l'exposició Art de Bosc que vindrà acompanyada d'una conferència a càrrec del seu autor, Martí Boada.
Art de Bosc, és una exposició de Martí Boada conformada amb un seguit de peces fetes amb fragments arboris i de fusta que ha recollit al llarg dels anys. Totes elles tenen una primera reflexió o apunt científic com a punt de partida en la seva transformació artística.
Durant la conferència, explicarà els canvis que pateixen actualment els boscos i mostrarà amb exemples l'actual pèrdua de salut que tenen.

Boada és una de les veus més rellevants del panorama ambiental a Catalunya, comunicador ambiental, i gran coneixedor dels boscos. Expert en natura i medi ambient, doctor en Ciències Ambientals i Geògraf, Martí Boada barreja la seva passió pels boscos amb l'art.

Aquesta exposició estarà oberta de dilluns a divendres i fins al 9 de febrer a Can Trinxeria. L'horari de visita serà de 9 a 14 hores. També es podrà visitar els dies que es facin activitats a Can Trinxeria.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram