Delirium Festival és un organitzador de festivals de música electrònica que l’any passat va triar Cassà com una de les seves cites anuals.

Els organitzadors del festival han anunciat que durant el 2024 hi haurà dos festivals que tindran lloc a Cassà, en aquest cas el primer tindrà lloc al Parc Art, el dia onze de maig, aquesta serà una nova localització que els organitzadors han triat per ser un espai singular a l’aire lliure. A més també han anunciat que repetiran la cita a la Pineda Fosca, en aquest cas el cinc d’octubre d’aquest any.

L’Ajuntament de Cassà ha arribat un acord amb els organitzadors del Delirium Festival per facilitar la celebració dels dos esdeveniments al municipi. Sobre aquesta iniciativa el regidor de Promoció Econòmica, Àlex Font comenta “aquest tipus d’esdeveniments ajuda a posicionar el municipi en el mapa de festivals musicals i demostra que Cassà és una ubicació interessant per atraure tota mena d’esdeveniments amb el que això comporta per a l’activitat econòmica local. L’acord a què s’ha arribat permetrà que els cassanencs i cassanenques puguin gaudir d’actes complementaris que es programaran per a tots els públics amb motiu del festival”.

Delirium Festival és un segell que s’ha posicionat en l’organització d’esdeveniments on la música electrònica és la protagonista, amb reconeguts djs i productors de música internacionals i on paral·lelament s’organitzen activitats vinculades amb els festivals.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram