Cassà engega una campanya de promoció del comerç local amb la participació de persones que regenten un comerç del poble, amb l’eslògan “Comprar a Cassà et dona més” es vol incentivar la compra als comerços del municipi.

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha posat en marxa una campanya de promoció del comerç local amb l’eslògan “Comprar a Cassà et dona més”. A més de la marca, es vol reforçar la proximitat, i la confiança que suposa el comerç local amb fotografies de comerciants del poble que han cedit la seva imatge per a la campanya.

Les principals actuacions consisteixen a instal·lar elements publicitaris amb la marca de la campanya i fotografies de comerciants a diversos dispositius instal·lats a la via pública, a la web i a les xarxes socials. També es distribuiran 14.000 bosses amb la marca de la campanya als establiments comercials que ho van sol·licitar.

La regidora de Comerç Local, Cristina Castañé, aposta per la vinculació emocional que la imatge dels comerciants dona a la campanya, el fet que es doni visibilitat i protagonisme als comerciants i al vincle que tenen amb el municipi.

A partir d’avui, 4 d’octubre, es podrà visibilitzar la campanya als carrers Cassà i durant la setmana que ve s’entregaran les bosses a les botigues.

El comerç local és un sector estratègic per al municipi. A més de donar feina a moltes persones ofereix productes de qualitat amb l'afegit de donar un servei proper i diferenciat. La varietat de comerços donen vida als carrers i afavoreixen la interacció social dels habitants, “Comprar a Cassà et dona més”!


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram