Aquesta serà la primera de les trobades que s’han organitzat amb empresaris i empresàries, el projecte pretén potenciar el creixement econòmic amb trobades periódiques i aprofitar les sinergies que es generin entre els actius econòmics funcionant com a motor del desenvolupament local

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent ha participat a aquesta trobada empresarial a Cassà, on s'ha celebrat un dinar amb representants del teixit empresarial del municipi.
En el marc de la trobada el conseller ha destacat que la reindustrialització, la formació i l’agilització dels processos són els tres grans eixos en els quals cal invertir per potenciar la indústria al nostre país.

A la visita també hi ha assistit el secretari de Treball, Enric Vinaixa i el director dels serveis territorials del departament a Girona, en Joan Martí.

L'alcalde, Pau Presas, com a organitzador de la trobada celebra que aquesta cita reuneixi gran part dels agents econòmics del municipi i que aquesta sigui la base per establir les línies de creixement empresarial i de promoció de l'economia local.

La reunió ha aglutinat empreses de pràcticament tots els sectors de l'economia, tant industrials com de serveis, els participants han pogut compartir la seva experiència sobre el territori amb el conseller i el seu equip.

El teixit empresarial cassanenc compta amb una forta representació d'empreses del sector surer, que va ser el pioner en la indústria al municipi i que amb els anys ha anat creixent també cap a altres sectors, com l'alimentari, el logístic o els serveis entre altres. En aquest sentit, el conseller, Roger Torrent i el secretari de Treball, l'Enric Vianaixa han visitat l'empresa de logística Transports Ayach i també l'empresa Eurofirms, capdavantera en el sector dels recursos humans a tot l'estat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram