Aquest any el programa de la Festa Major proposa més de cinquanta activitats, destaquem les cites imperdibles amb els concerts de Barraques i la clàssica Nit dels Músics que obriran el programa.

Els Flashy Ice Cream, abanderats del trap en català, inauguraran els concerts de Barraques combinant el trap amb rap i dancehall amb un estil molt personal.

Els Pelukass, que ha rebut el premi ARC a la millor gira del grup de versions , la Orquestra Di-versiones i els Animal Show ens portaran les seves particulars versions amb estils diferents però amb un repertori d’èxits i himnes amb un toc esbojarrat i divertit.

Les Al·lèrgiques al Pol·len arribaran amb el seu so pop i urbà a les Barraques, aquesta banda de barcelonines es defineixen com una girlband que aporta frescor i originalitat al pop en català, n’hem pogut fer un tastet al vídeo del cartell de la Festa Major.

A més aquest any hi haurà un espai nou a Can Parera, la Corkaseta, una caseta creada a proposta dels Corks on es podrà sopar a ritme de rumbes, allà es tornaran a reunir els cassanencs Chaman Rumbero i Trobador i hi trobarem altres propostes de rumba també en forma de vermut musical.

En Peyu celebrarà la seva particular festa major a Cassà amb l’espectacle l’Home Orquestra, on ens farà un recull dels seus millors textos amb humor i ironia.

Els clàssics de la Festa, com els Colors sobre l’Asfalt, els Gegants, cavallets i capgrossos o el Correfoc no hi faltaran al programa. També hi trobarem una nova edició del Cassà es vesteix de música, que aquest any arriba a la seva 13a edició apostant per la música cassanenca.

La Festa Major torna amb cinc dies d’activitats per a totes les edats que, de ben segur, ens farà gaudir de la programació. Ben aviat us arribarà el programa a casa, fins llavors, podeu consultar l’agenda de la festa la pàgina web cassa.cat/festamajor.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram