Aquest diumenge tindrem el privilegi d'escoltar a la Lynn Cassiers en directe dins el cicle Jazzà. Els entesos defineixen la seva veu com onírica, i la seva interpretació com a poesia. Sens dubte un referent en la improvisació a la que no li agrada definir-se dins un sol estil i interpreta jazz, ambient, pop o rock experimental.

El segell Underpool ens porta en aquesta ocasió a l'Oriol Roca Trio amb la Lynn Cassiers, presentant Live at Jazz Cava, un disc enregistrat en directe en la darrera edició del Festival de Jazz de Vic. Aquesta formació la completen el pianista Giovanni di Domenico i el contrabaixista Manolo Cabras, que juntament amb Oriol Roca, tenen una trajectòria de vint anys als escenaris europeus.

Aquesta proposta conjuga la improvisació dels instruments i de la veu creant un panorama sonor amb molta personalitat, fruit del moment, que ens farà gaudir del directe i abstreure’ns en el seu imaginari musical.

Així doncs, la veu de la Lynn Cassiers enriqueix aquest projecte que s'ha consolidat al Live at Jazz Cava, que s'ha presentat aquest mes de febrer, i que després de sonar a Barcelona i Terrassa arribarà a Cassà dins el cicle del Jazzà.

Una ocasió per poder conèixer de prop aquest projecte, on després de l'actuació podrem parlar amb els músics sobre el disc.

El concert tindrà lloc diumenge, 19 de febrer, a les 19 h a l’Auditori de la Sala Galà. Podeu reservar la vostra entrada a cassacultura.cat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram