El grup municipal del PSC ha promogut la construcció d’una nova comissaria de policia per Cassà de la Selva a les negociacions que han portat a terme els grups parlamentaris del PSC i ERC per a l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat, uns comptes que un cop aprovats no han inclòs l’esmentat equipament.

En una nota de premsa, el PSC de Cassà manifesta la sospita que, per motius electorals, la direcció d’ERC a les comarques gironines, que és la mateixa que lidera la marca Fem Cassà, ha influït per fer caure la proposta de construcció de la nova seu policial. Tot i que el projecte no s’hagi inclòs als pressupostos de la Generalitat, el grup socialista municipal no dóna per perdut el finançament del nou equipament. Expliquen al comunicat que amb l’ajuda del grup parlamentari del PSC han tramitat una Proposta de Resolució amb l’objectiu que el Parlament insti al Govern de la Generalitat a cofinançar, juntament amb l’Ajuntament de Cassà de la Selva, la construcció d’una comissaria que garanteixi la prestació en condicions de les funcions de la Policia Local.

Les actuals dependències policials tenen una superfície de 72 m2 on hi treballen 21 persones. El PSC de Cassà detalla que aquesta insuficiència d’espai comporta, a més de manca d’higiene i seguretat, nombroses situacions insòlites entre les quals haver d’emmanillar un detingut al sortidor de cafè, o l’incompliment del dret de confidencialitat dels detinguts.

El grup socialista considera que la nova comissaria de policia hauria d’estar ubicada als afores de la població, amb connexió directa a les vies principals.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram