Avui s'ha celebrat el Ple Extraordinari que ha atorgat la distinció a Alfons Martín i Font com a Fill Adoptiu, aquest distintiu és un reconeixement a la seva feina a la delegació d'Oncolliga a Cassà de la Selva.

Aquesta delegació que ell mateix va fundar a Cassà l'any 2012, ofereix serveis assistencials als pacients de càncer i de suport i acompanyament a les seves famílies, també organitza xerrades educatives i de prevenció de la malaltia. L'associació treballa estretament amb el Centre d'Atenció Primària per coordinar l'atenció i el suport als malalts. Aquest suport inclou l'assistència telefònica i les visites domiciliàries, que el senyor Martin realitza diàriament amb voluntat d'oferir un testimoni positiu i suport a totes aquelles persones afectades per la malaltia. L'entitat avui compta amb un equip de més de vint voluntaris que donen continuïtat a aquesta tasca solidària. Aquest voluntariat i la seva implicació amb el municipi promocionant la solidaritat també a altres entitats com Càritas i el Banc dels Aliments el fan mereixedor d'aquest reconeixement.

La sala de plens s'ha omplert de públic, una representació de la delegació d'Oncolliga a Cassà, i de companys i companyes a altres entitats, veïns i veïnes de Cassà i la seva família que han volgut acompanyar-lo en aquest homenatge, el ple ha acabat amb un gran aplaudiment de tots els assistents.

La distinció de Fill Adoptiu i Fill Predilecte és un reconeixement que s'ha donat en diferents ocasions a Cassà, la darrera va ser atorgada l'any 2015 a l'artista Josep Lloveras Feliu, per la seva llarga trajectòria artística i com a referent cultural de Cassà de la Selva.

Com és habitual, Ràdio Cassà ha retransmès el Ple en directe. Podeu escoltar a continuació el contingut del mateix, amb els corresponents parlaments dels representants polítics locals i del Fill Adoptiu de Cassà, Alfons Martín Font.

 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram