Arriba la segona edició de les Jornades d’Educació i Família a Cassà de la Selva. Es tracta d’una xerrada, un taller i una conferència on es treballaran aspectes diversos relacionats amb l’educació des de la primera infància fins a l’adolescència (o més...). Aquestes jornades s’adrecen especialment a famílies, però són extensibles a tota la comunitat educativa. Volem destacar que una de les sessions vindrà acompanyada d’un taller paral·lel perquè els infants hi puguin assistir mentre els pares i mares que participen de l’activitat.

16/10 PARLEM DE SEXE A CASA

Davant els riscos i els desafiaments d’un present cada cop més complex, l’educació sexual de les noves generacions és una preocupació compartida tant pels pares com pels fills. Amb aquesta sessió volem oferir eines per abordar aquests temes a casa o entre iguals, amb la vista posada a trencar els estereotips i aconseguir una vida sexual i afectiva sana. Xerrada dirigida a pares i mares amb fills i filles petits i adolescents, acompanyada d’un taller paral·lel per a infants de 5 a 10 anys (A la xerrada no hi poden assistir els menors d’edat).

Dia: 16 d’octubre de 2022

Hora: 11 a 13 h

Lloc: Casal dels Jubilats

A càrrec d'Elena Crespi Asensio, psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella.

23/10 JUGUEM AMB LA LLENGUA

Activitat participativa sobre la importància de la llengua adreçada a un públic familiar, a partir de vuit anys. Partint de la base que la llengua és plena de tresors, n’explorarem alguns aspectes poc coneguts i practicarem el que prediquem tot jugant a resoldre enigmes. Taller per a famílies amb infants a partir de 8 anys.

Dia: 23 d’octubre de 2022

Hora: 11 a 13 h

Lloc: Casal dels Jubilats

A càrrec de Màrius Serra, escriptor.

06/11 PANTALLA, L'HEROÏNA DEL SEGLE XXI

Conferència per a pares i mares sobre l’ús de telèfons mòbils, xarxes socials i videojocs. Aprèn tot el que cal saber sobre les noves tecnologies i com les fan servir els nostres fills i filles: avantatges, inconvenients, casos reals, consells, resolució de conflictes o ciberassetjament. Conferència per a pares i mares amb fills i filles de totes les edats (A la conferència no hi poden assistir els menors d’edat).

Dia: 6 de novembre de 2022

Hora:11 a 13 h

Lloc: Teatre Sala Centre Recreatiu

A càrrec de Marc Masip, psicòleg, expert en addiccions a les noves tecnologies, conferenciant i divulgador, i autor del llibre Desconecta.
Informació i reserves a culturacassa.cat (places limitades)


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram