Aquests dies la Policia Local de Cassà està fent proves amb el nou radar que ha adquirit i que serà propietat del municipi. Fins ara es disposava d’un radar compartit amb altres poblacions.

La finalitat d’aquest radar és regular i evitar l’excés de velocitat que hi ha en alguns carrers del municipi i també actes incívics d’alguns conductors/es.

Aquest sistema a més de detectar i enregistrar la velocitat del vehicle i la matrícula, també permet captar alguns actes incívics dels conductors/es.

El radar es pot programar i fa un enregistrament dels vehicles que se salten les bandes reductores o que passen els semàfors en vermell entre altres infraccions. Al detectar moviments, fa l’enregistrament de les imatges en vídeo i guarda la trajectòria que ha fet el vehicle durant la seva infracció.

Aquesta informació arriba directament a un sistema informàtic que processa les imatges i un cop supervisades per l’agent responsable, es procedeix a identificar el vehicle i a comunicar la infracció al seu responsable.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram