Aquest mes d'agost comencen les obres del nou camp de futbol 7 i d'una zona d'entrenament que es farà al costat de l'existent camp de futbol. Aquestes noves instal·lacions esportives seran de gespa artificial i es construiran on hi ha actualment el camp de futbol de terra. Amb aquest nou equipament, Cassà disposarà d'un camp de futbol i un de futbol 7 de gespa artificial a més d'una zona d'entrenament.

El camp de futbol 7, tindrà dues porteries fixes, quatre d'abatibles, dues banquetes cobertes, un marcador electrònic i un sistema de reg. També es posarà un nou enllumenat i es farà la renovació dels tancaments perimetrals encerclant les noves instal·lacions dins la zona esportiva actual.

La zona d'entrenament que es construirà entre l'actual camp de futbol i el nou està pensada per no ocupar els camps a l'hora de fer escalfaments abans dels partits i durant els entrenaments setmanals.

A l'edifici del Pavelló PAV3, s'instal·laran dues portes de control d'accés i de pas al pavelló per accedir a la zona de vestuaris, una porta per accedir al passadís nord i una porta automàtica per accedir des de l'actual aparcament de la zona esportiva.

Per millorar les actuals instal·lacions, també es posarà un sistema de cloració d'aigua del dipòsit de reg, que servirà per a l'actual camp de futbol i per a les noves instal·lacions.

Aquestes obres està previst que comencin el dilluns 8 d'agost i que tinguin una durada aproximada de tres mesos. El cost total de les obres serà de 486.953,23 euros més IVA i l'empresa adjudicatària és Sports&Landscape, SL.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram