Diumenge va tenir lloc una nova actuació conjunta en el marc del conveni de col·laboració de les policies locals dels tres municipis.

Es van dur a terme tres actuacions, una a cada municipi que es van coordinar amb un dispositiu conjunt de trànsit i seguretat ciutadana on es van ser controlats 24 vehicles, es van identificar 23 persones, es van produir 6 denúncies per infraccions de trànsit, 2 denúncies per infraccions de la Llei 4/2015 de seguretat ciutadana, i un aixecament per esbrinament de domicili.

Els controls van tenir lloc el passat cap de setmana, el dispositiu es va situar a tres punts de control seleccionats prèviament de cada municipi, aquests emplaçaments se seleccionen per cada acció coordinada per tal de donar cobertura als punts més estratègics dels tres municipis. Aquestes accions es fan per millorar la cobertura i la capacitat d'actuació de les policies locals optimitzant els seus recursos i donant una resposta més efectiva per a la protecció de la seguretat ciutadana. Els dispositius conjunts s'aniran fent de forma periòdica segons es va establir en el conveni de col·laboració.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram