Vine a la piscina de Cassà i mulla't! Aquest diumenge podeu participar en la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple "Mulla't".

A la piscina municipal trobareu els articles de la fundació (samarretes, tovalloles...), a més el cost de l'entrada de diumenge anirà com a donatiu solidari. Els que tingueu abonament també podreu col·laborar fent un donatiu.

L'esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurològica, crònica i sense cura. Encara avui es desconeix què la causa i afecta principalment les persones joves i especialment les dones.

Hi ha molts motius per mullar-se:

-Perquè avui encara no sabem la causa de l'esclerosi múltiple, que afecta 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot l'estat.
-Perquè és la segona causa de discapacitat en adults joves després dels accidents de trànsit.
-Perquè les persones amb esclerosi múltiple necessiten un acompanyament i no estar soles especialment durant el diagnòstic de la malaltia.

La campanya té com a objectiu recaptar fons per destinar-los a donar serveis d'atenció a les persones, especialment a les acabades de diagnosticar i acompanyar-les, també per fer neurorehabilitació, formació i recerca.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram