El cinema a la fresca, una de les activitats més veteranes i esperades del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva, torna aquest juliol i agost amb una programació diversa i equilibrada amb l’objectiu de satisfer tots els públics. Seran sis sessions en diversos espais de Cassà, que mantenen el Parc de l’Estació com a lloc central, però també incorporen al mapa del cinema estiuenc el nou espai de Can Parera. També es repeteix la sessió amb bany a la piscina municipal, després de la bona acollida de l’any passat. Totes les sessions són gratuïtes i es faran a les 22:00.

- 6 de juliol: "Raya i l'últim drac" (Piscina Municipal). Un dels darrers grans èxits de la factoría Disney, que en aquesta ocasió ens porta al món fantàstic de Kumandra. En aquesta terra els humans i els dracs van conviure durant molt de temps en harmonia fins que va aparèixer el mal i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. 500 anys després l’heroïna Raya ha de trobar el llegendari últim drac per salvar de nou Kumandra de les forces del mal. Una aventura perfecta per gaudir mentre ens refresquem a la piscina municipal.

- 13 de juliol: "Nomadland" (Parc de l’Estació). La gran triomfadora dels Oscar 2021, en els que es va endur els guardons a millor pel·lícula, millor direcció (per a Chloe Zhao, la segona dona que guanya el premi) i millor actriu per l’enèsim recital interpretatiu de Frances McDormand. Una pel·lícula emocionant i poètica, amb un peu al cinema documental, que retrata la vida nòmada d’una gran multitud de persones que malviuen oblidats pel sistema als Estats Units actual.

- 20 de juliol: "El guateque” (Parc de l’Estació). Un autèntic clàssic de la comèdia i probablement la millor i més recordada pel·lícula del genial actor Peter Sellers. Una història delirant i divertidíssima, que des del seu explosiu inici ens submergeix en una espiral d’humor gestual, estètica pop, destrucció, escenes memorables i personatges inoblidables que val la pena recordar una vegada més… o descobrir si no es coneixen encara.

- 27 de juliol: "Sing Street" (Can Parera) Divertida, emocionant, i amb una banda sonora inoblidable, “Sing Street” ens trasllada al Dublín de 1980, on el jove Conor s’empesca un pla infal·lible per a conquerir el cor de la Rafinha: convertir-la en l’estrella dels videoclips del grup de música que vol formar. Dirigida per l’expert en pel·lícules musical John Carney, “Sing Street” és una història plena d’humor i tendresa i una de les apostes del cineclub per conquerir també tot tipus de públic.

- 3 d'agost: "El pare" (Parc de l’Estació). El gran duel interpretatiu entre Olivia Colman i Anthony Hopkins, que va guanyar el seu segon Oscar amb aquesta pel·lícula, és un dels principals atractius de l’opera prima del director Florian Zeller. Un corprenedor retrat de la demència que emociona per la sensibilitat amb què aborda un tema difícil a partir d’un guió excepcional.

- 10 d'agost: "La princesa Mononoke" (Parc de l’Estació). El director Hayao Miyazaki, el gran clàssic de l’animació japonesa de les darreres dècades, torna al cineclub amb una de les seves pel·lícules més recordades. “La princesa Mononoke” (que es reestrena aquest mateix estiu amb motiu del seu 25è aniversari) és una les pel·lícules més celebrades de l’estudi Ghibli i de la història de l’animació. Fantasia, aventura, malediccions, les habituals heroïnes femenines de Miyazaki i un potent missatge ecologista en un Japó èpic i medieval que continua enganxant nous i vells públics.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram