Aquest any recuperem les Barraques a la Festa Major, i per celebrar-ho s’ha preparat un programa on vibrarem amb la música en directe de Lildami, Boikot o Sixtus entre altres!

La Fundación Tony Manero també actuarà a la Coma dissabte a la seva gira de comiat, on el funk envairà els racons de la plaça, ara si, oberta al ball i sense restriccions després de dos anys de pandèmia.

Els Vermuts Musicals s’han consolidat al seu espai dels migdies de festa i aquest any Koko Jean and The Tonics portaran el Soul i els Mambo Jambo el punt de jazz per amenitzar els vermuts a la plaça de la Coma.

La Festa Major torna amb una programació de quatre dies recuperant la vitalitat als carrers, el correfoc, la Nit dels Músics , els balls de gegants i tantes altres cites amb la disbauxa que ens ocuparà l’agenda cassanenca.

Ja podeu consultar la versió en línia del programa de la Festa Major de Cassà que tindrà lloc del 10 al 14 juny de 2022, al llibret hi trobareu tots els actes programats el podeu consultar a www.cassa.cat .

Aquests dies es repartirà a tots els domicilis del poble el llibret gran amb la programació, també trobareu el programa de butxaca desplegable als comerços i edificis públics.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram