El FDC ha emès una nota informativa en la que s’explica el següent:

 

El Foment Deportiu Cassanenc, a partir de les reunions de treball realitzades per la coordinació de les tres seccions del Club (hoquei, bàsquet i patinatge), la direcció esportiva i la junta directiva, han consensuat presentar a la setena edició dels pressupostos participatius de Cassà de la Selva, una proposta per a la construcció d'una pista exterior a la zona esportiva. 

L'any passat, el Foment va optar per a presentar una proposta per a la rehabilitació de la sonorització del pavelló triple. Aquesta va anar avançant en la seva tramitació, però finalment no va resultar una de les propostes seleccionades en la fase final. Enguany, però, les prioritats han canviat i la necessitat ha fet que sigui una altra la proposta que el club ha presentat als pressupostos participatius, i que ja es troba en procés de validació tècnica. 

Davant la insuficiència dels espais que el Foment Deportiu Cassanenc pateix d'unes temporades ençà, i amb la impossibilitat d'aconseguir encabir els nens i nenes en altres espais municipals, el club ha decidit fer una proposta per a l'execució d'una pista exterior amb la projecció de situar-se dins la zona esportiva municipal. S'ha optat per aquesta proposta per sobre d'altres que el Foment valorava, davant del perill que els esportistes cassanencs es quedin sense espai per a desenvolupar el seu esport, dins el seu municipi. 

Es calcula que aquesta pista podria tenir una ocupació diària per a 80 esportistes de totes les edats, i resoldria els problemes de massificació intensa que el club està patint aquesta temporada, sobretot en les seves franges destinades als nens i nenes de la base. La pista tindria un cost aproximat de 80.000 €, el mateix màxim que es demana des de l'administració per a poder presentar els projectes. 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram