Arriba la cinquena edició de la Fira del Tap i el Suro que tindrà lloc el cap de setmana del 28 i 29 de maig.

Ja podeu reservar les vostres entrades, la programació inclou una gran varietat de propostes, des de tastos de vins, concerts, xerrades i divulgació sobre el món del suro, demostració de l’ofici dels antics tapers, tallers infantils, mercat de productes fabricats amb suro, i moltes activitats durant tot el cap de setmana.

Destaquem les novetats que trobareu al programa d'enguany:

-Es recuperen i s’amplien, les visites a les fàbriques surotaperes de Cassà de la Selva el dijous 26 de maig al matí i el divendres 27 de maig en horari de matí i tarda.

-Es recupera un dels actes més concorreguts de la Fira: el Xic-xec, el sopar que recrea les xefles que feien els antics tapers als hostals de les Gavarres acompanyats de cançó de taverna.

-En l’edició d’aquest any, la Fira del Tap i el Suro es vincula al projecte Taps de Finca que lidera la DO Empordà i l’Institut Català del Suro. Aquesta iniciativa enllaça a la perfecció amb els objectius de la Fira: proximitat, territori surer, productors, cellers, pela del suro, tapers, gestió forestal, tap de suro... Aquesta col·laboració es veurà reflectida en la presència dels vins tapats amb Tap de Finca a través de l’estand de la DO Empordà i també en l’organització conjunta d’alguns actes de la fira.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram