Durant la setmana del 25 al 29 d’abril es podrà visitar a Can Trinxeria una exposició organitzada per els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Cassà de la Selva.

També hi participen diferents entitats com Stop Mare Mortum, Girona Acull, Fotomovimiento , Càritas, Moviment Afrobanyolí (MAS) i Tanquem els CIES, totes elles amb representats que aniran a l’Institut de Cassa de la Selva i alguns altres, com ara el testimoni d’una persona refugiada. Aquesta exposició sorgeix del treball dels alumnes a través de diferents activitats d’un projecte al Institut que pretén donar a conèixer i reflexionar la realitat sociocultural dins el context europeu, especialment la Unió Europea, lligat amb el fet migratori. Es busca sensibilitzar i fer veure quina és, a casa nostra i al món, un marc general per entendre les causes i conseqüències d'aquest fet amb una visió critica i propositiva.

Les activitats que porten a terme els alumnes dins el projecte estan orientades a dur a terme l’exposició i entrevistes que serviran, d'una banda per recollir fons amb la seva venda per a les entitats ,en aquest cas Stop Mare Mortum, i també per a fer difusió de la seva tasca en xarxes a partir de vídeos “stories” elaborats pels alumnes. Convidem a tothom a participar de la subhasta de les obres fetes pels propis alumnes. També es podrà veure les obres elaborades per artistes col•laboradors amb Stop Mare Mortum combinant l'exposició amb les obres "Rostres de la Mediterrània. La subhasta es farà al dia 29 d’abril a les 19h a can Trinxeria.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram