T’agrada la fotografia? Vols conèixer la relació de Cassà amb el suro? El dissabte 30 d'abril tindrà lloc la II Trobada d’Instagramers de la Fira del Tap i el Suro de Cassà de la Selva. Us podeu inscriure en el web de la Fira del Tap i el Suro

Aquesta trobada començarà a les 10.30 h amb un esmorzar al pati de can Trinxeria i continuarà amb una visita guiada a la Ruta del Suro de la vila de Cassà que recorrerà els punts més significatius del passat surotaper de la població.

De les fotos que en feu se’n farà una tria que seran exposades durant la Fira del Tap i el Suro. Descobreix la ruta del suro i busca les millors instantànies de Cassà!
Aquest acte s’emmarca a la V edició de la Fira del Tap i el Suro que es farà a Cassà del 28 al 29 de maig de 2022. La fira, organitzada per l’Ajuntament de Cassà, vol reivindicar i posar en valor la vitalitat i plena vigència d’un material, el suro, capaç de donar lloc a múltiples aplicacions en el món d’avui, més enllà de seguir tapant els vins i caves d’arreu del món. Durant el cap de setmana de la fira també es reviuen els temps dels antics tapers, evocant les tècniques tradicionals de fabricació de taps de suro i la vida social que envoltava els treballadors del món del suro.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram