La Setmana de la Música presenta una vintena d’actes del 2 al 10 d’abril a Cassà de la Selva. L’objectiu d’aquest cicle, que ja fa més de quinze d’anys que s’organitza des del Centre Cultural Sala Galà, és apropar la música a tota la ciutadania, des dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Pere Mercader fins a qualsevol ciutadà que vulgui gaudir o participar a algun dels concerts, tallers, audicions o espectacles.

Activitats per a totes les edats

La proposta musical inclou propostes per als més petits, amb contes musicats, concerts, xerrades, així com tallers, audicions dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Pere Mercader, documentals musicals i jazz entre altres. Un programa que fa una aproximació pedagògica i didàctica de la música per fer gaudir a públics diversos.

Tallers que fan escola

El Mètode Cubotes és una de les xerrades on podreu descobrir aquest joc musical permet ensenyar i aprendre la música d’una manera divertida. També podrem construir el nostre propi instrument al taller Dun-duns, el tambor d’origen africà que dona nom al taller.

A ritme de somnis i Ba Ba Bach

La Setmana de la Música pretén acostar el món musical als infants, la proposta A ritme de somnis fa un recorregut pels instruments de percussió, la dansa i l’expressió corporal dirigida als infants entre 6 i 10 anys.
Ba Ba Bach és un espectacle on els músics creen una atmosfera màgica amb les melodies de Bach i la llum per fer gaudir als més petits.

Tutti Veus estrena nou espectacle

En el marc de la Setmana de la Música, Tutti Veus oferirà dos concerts el cap de setmana. Després de Taverna de Cançons i Disco Fever, Tutti Veus es dirigeix Rumb a la Rumba. Un espectacle dinàmic, animat i divertit, pensat per fer gaudir a gent de tots els públics.

Audicions i concerts dels alumnes

Els alumnes d’instrument, de sensibilització musical i d’iniciació de l’Escola Municipal de Música Pere Mercader oferiran concerts cada tarda a la Sala Centre Recreatiu. En aquests concerts i audicions, els alumnes tenen l’ocasió de presentar les peces que treballen a l’escola cada setmana.

Podeu consultar el programa complert de la 17a Setmana de la Música de Cassà a www.cassa.cat/setmanadelamusica 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram