Dimarts dia 8 de març comencen els actes en motiu del Dia Internacional de la Dona, amb la lectura del manifest, que tindrà lloc a les 12 h davant l'ajuntament.

El mateix dia 8 a la tarda s'inaugurarà l'exposició "La lluita per l'oportunitat de viure. Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia", organitzada conjuntament per l’Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic, reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978. La podreu veure a la Sala del Suro de Can Trinxeria.

Dijous 10 de març a les 18 h a Can Trinxeria el Cercle de Dones organitza una xerrada on es podrà fer un tastet dels diferents tallers i activitats a més de presentar el Cercle de Dones, a càrrec de la Sívia Fresneda.

Dissabte 12 de març a les 13.30 h al Casal de Jubilats tindrà lloc el Dinar de la Dona, amenitzat per DJ Raver. Aquest dinar, que es recupera després de l'aturada per la pandèmia, es complementarà amb una visita a l'exposició "La lluita per l'oportunitat de viure" i les actuacions de la Coral Salvadora Catà i Las XL "Abandónate mucho" a les 18 h a la Sala Centre Recreatiu.

• Preu del dinar: 15 €. Venda de tiquets pel dinar online aquí (cassa.cat/ciutadania) i també al Centre Cultural Sala Galà
• La reserva d'entrades pel concert de Las XL "Abandónate mucho" a cassacultura.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram