Dissabte a les Golfes de Can Trinxeria presentem "Junil a les terres dels bàrbars", la novel•la que ha rebut el Premi Òmnium a la millor novel•la de l’any, per unanimitat, per primera vegada a la història.

Joan-Lluís Lluís ha posat d’acord al jurat i a la crítica amb una obra que descriu un viatge de creixement personal i literari on els protagonistes viuen una lluita per la llibertat a l’època de l’Imperi Romà, que bé podria traslladar-se a qualsevol altre època.

La descriuen com a emocionant i sorprenent, una rondalla, un viatge o simplement un dietari d’aventures, el que és clar és que Junil protagonitza un relat per gaudir de la literatura, de la llengua i de la història.

Aquest Vermut de lletres ens acostarà una mica més a Ovidi des de les Golfes de Can Trinxeria amb un narrador de luxe, un petit homenatge a les lletres de la mà d’un escriptor que a més d’aquest reconegut premi, també va guanyar el Premi Sant Jordi amb “ Jo soc aquell que va matar Franco” a més d’altres reconeixements anteriors a la seva obra.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram