El Correcurts ja fa temps que es va consolidar com l'activitat bandera de la MACCA i en una cita per a creadors i creadores audiovisuals d'arreu de Catalunya. En la seva divuitena edició que com cada any, organitza el Cineclub Vuitimit, i després de sobreviure fins i tot a una pandèmia, el Correcurts torna amb tota l'energia, acompanyat de nou del concurs per a menors de 16 anys, el retorn de la cerimònia d'entrega presencial a la Sala Centre Recreatiu i mantenint l'emissió en streaming per poder-la seguir des de casa.

El concurs Correcurts consisteix a rodar i muntar, si s'escau, en 24 hores un film d'una durada màxima de 2 minuts inclosos els crèdits. Les persones inscrites s'hauran de presentar al bar del Centre Recreatiu, el dissabte 12 de febrer, per recollir l'objecte sorpresa que haurà d'aparèixer al curt. Per evitar aglomeracions, també es comunicarà a tots els participants el mateix dissabte a les 9 h per correu electrònic. Els exteriors, si n'hi ha, s'hauran d'enregistrar en el terme de Cassà de la Selva. Les inscripcions les podeu fer aquí, fins al dia 10 de febrer.

El Correcurts JR, que està dirigit a un públic infantil i juvenil, menor de 16 anys i té el mateix funcionament que l'anterior. L'única diferència és que els participants d'aquesta categoria coneixeran l'objecte el divendres a les 17 h, per tant, disposaran d'unes 40 h per rodar el curt. Les inscripcions les podeu fer aquí, fins al dia 10 de febrer.

El diumenge 13 de febrer, a partir de les 17.30 h a la Sala del Centre Recreatiu, es podran visualitzar i conèixer els equips guanyadors de les dues categories.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram