Les nits de Nadal i Cap d'Any es van produir diferents incendis a les àrees de contenidors, aquests actes vandàlics s'han tornat a produir aquest passat cap de setmana.

En total s'han cremat 24 contenidors repartits en vuit àrees de recollida selectiva, els primers es van cremar als carrers Antoni Gaudí, Primitiu Artigas i Músic Coll. Aquest cap de setmana els incidents es van produir al carrer Castell, a l'aparcament del Maxi Dia, i als carrers d'Enric Coris, Ample i Empordà.

Els incendis que han estat provocats aprofitant el toc de queda van produir-se de manera simultània a diferents punts del municipi. També han provocat danys a mobiliari urbà i a alguns dels habitatges particulars situats al costat de les àrees de recollida selectiva. El cost dels contenidors cremats i del fanal afectat puja fins a 21.800 €, a aquest import s'ha de sumar el cost de diverses pilones que delimitaven les zones de contenidors a més del mobiliari urbà.

Aquests fets són molt greus, representen un perill pels veïns i veïnes de les zones afectades i tenen una incidència molt important als pressupostos municipals, és per això que demanem la col•laboració ciutadana per denunciar i avisar a la Policia Municipal en cas de veure activitats sospitoses.

La Policia Local està investigant els moviments de persones i vehicles en els registres de les càmeres de seguretat del municipi.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram