El proper cap de setmana. dies 18 i 19 de desembre, Cassà de la Selva iniciarà la programació nadalenca amb la tercera edició del Fum, fum, fum! La festa familiar de Nadal a Cassà. Aquesta edició es farà a diferents espais del Barri Vell (plaça Petita, carrer dels Dolors, Mesures i plaça Sant Pere) i a la plaça de la Coma.

Enguany hi haurà espectacles per a tota la família com els "Contes de Nadal" de la Minúscula Teatre, el personatge excèntric i divertit de l'Open Door de Pere Hosta, o l'espectacle de La Bleda "El Camí de Nadal". També dansa aèria amb la companyia Estampades, que des del campanar de l'església de Sant Martí faran volar la nostra imaginació amb una espectacular posada en escena i música en directe. Així mateix, ens visitaran els gironins de Total Circ amb el seu espectacle "Hotel Bucarest". Baba Babarota presentarà el seu espectacle de titelles "La mulassa Mulababa". Aquestes i moltes altres propostes, com els tallers de Nadal i els jocs de fusta, envairan els diferents espais del Barri Vell.

La música també hi será present tot el cap de setmana, amb les cançons de Nadal de Tutti Veus i del Virolailo, a més de la "Different Orquestra", una proposta d'Always Drinking Marxing Band.

Podeu trobar més informació a www.cassa.cat/nadal.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram