L’Ajuntament de Cassà de la Selva destinarà 190.000 € a reactivar l’economia local i contribuir a pal•liar els efectes de la pandèmia generada per la Covid-19.

Per segon any, s’ha programat un paquet de diverses mesures que inclou:

1) subvenció de 500 € per a activitats no essencials de Cassà, en total s’hi destinaran 30.000 €

2) subvenció de 600 € (es triplica la quantitat en relació a l’any anterior) per a persones aturades o afectades per un ERTO/ERO, amb un pressupost total de 80.000 €

3) campanya de suport al comerç local a través de la de distribució de 80.000 en vals de compra per un import de 20 € a tots els habitatges de Cassà on hi consten persones empadronades.

Del 22 de novembre de 2020 i fins el 15 de gener de 2021 està obert el període per sol•licitar les subvencions. Pel que fa als vals de compra fins el 8 de desembre es poden bescanviar als 67 comerços i establiments que s’han adherit a la campanya Compra a Cassà!

Segons han manifestat Robert Mundet, Alcalde de Cassà de la Selva i Joan Casabó, Regidor de Promoció Econòmica, l’equip de govern cassanenc, ha volgut mostrar el seu suport i estar al costat dels sectors econòmics del poble per tal de recolzar-los en un moment que ha estat molt complicat per culpa de la pandèmia. S’ha fet un esforç per mantenir les ajudes a les empreses i per triplicar l’import de la subvenció per a persones treballadores que han estat o estant en situació d’atur degut a la Covid-19.

Continuen explicant que la campanya Compra a Cassà! de distribució de vals de compra, s’ha repetit utilitzant la mateixa fórmula que l’any passat, ja que va tenir una valoració molt positiva tant per part dels botiguers i botigueres com dels habitants de Cassà.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram