Aquesta setmana es celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, del 25 al 29 d'octubre, amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

L'Institut Català de l'Energia proposa diferents opcions per adequar les llars a les noves mesures d'eficiència energètica i reduir el consum i a la vegada la despesa.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

A la biblioteca trobareu recomanacions de lectura sobre el tema i una exposició sobre el projecte "Programa 50/50".

A més, l'institut Català de l'Energia (ICAEN) ha publicat un llistat de recursos sobre l'aprofitament de l'energia, el consum i eficiència energètica.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram