El regidor de Governació de l'Ajuntament de Cassà de la Selva, Marià Montsunyer, ha anunciat a Ràdio Cassà que l'equip de govern ha acordat un conjunt d'actuacions que tenen com a objectiu reduir els abocaments il·legals d'escombraries que es produeixen al municipi.

Montsunyer ha explicat que l'Ajuntament ha començat a enviar notificacions als infractors detectats després de localitzar algun element identificatiu a les deixalles. La comunicació va acompanyada de la corresponent acta policial. El regidor ha anunciat també que als contenidors que l'Ajuntament té classificats com a més problemàtics se'ls aplicarà un sistema de videovigilància, amb efecte provatori de l'autoria. A aquestes mesures cal sumar-hi el control que exerciran agents de la policia local vestits de paisà als punts considerats com a més conflictius.

D'altra banda, el titular de Governació ha manifestat que l'equip de govern es planteja el canvi d'ubicació d'alguns contenidors situats als accessos del municipi per evitar el fenòmen conegut com a "turisme d'escombraries". En aquest sentit, Montsunyer ha explicat que hi persones de municipis veïns (sobretot dels que tenen implantada la recollida porta a porta) que deixen les escombraries a Cassà.

Finalment, ha informat que l'Ajuntament ja ha imposat les primeres sancions.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram