Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, va visitar ahir dimecres l'Ajuntamen de Cassà de la Selva, on es va reunir amb l'alcalde i alguns membres de l'equip de govern. El conseller va signar el Llibre d'honor, i en el seu escrit va fer referència a la tradició surera de Cassà i a la música i les tradicions del país. L'alcalde, Robert Mundet, li va fer entrega d'uns obsequis relacionats amb el suro en record de la seva visita, i tot seguit va acompanyar al conseller a visitar les instal·lacions de la fàbrica Francisco Oller.

A Francisco Oller es va reunir amb en Jaume Nadal, president de Grup Oller i en Joan Puig, director general de Grup Oller a més d'altres directius de l'empresa. El conseller es va interessar per la llarga tradició surera del municipi i per la trajectòria de la indústria surera a Cassà.

Dins la fàbrica, els directius de l'empresa, l'alcalde i els regidors juntament amb el conseller, van fer un recorregut pels diferents processos de producció on van veure les darreres innovacions tecnològiques aplicades a la fabricació dels taps de que disposa el Grup Francisco Oller.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram