El Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva oferirà un any més les seves habituals sessions de cinema a la fresca, un clàssic de l’entitat amb més de tres dècades de trajectòria.

Aquest any presentem la programació més completa dels darrers anys, amb una selecció de pel•lícules de gran nivell que inclou musicals, clàssics, comèdies d’èxit, cinema català recent i títols infantils de qualitat. Les sessions es faran en tres espais diferents de Cassà, entre els que destaca la novetat d’una projecció a la piscina musical en una sessió de cinema i bany.

Sessions al Pati de Can Trinxeria.

7 DE JULIOL: "THE LAST WALTZ" (Martin Scorsese, 1978)

Memorable pel•lícula concert, considerada unànimament com un dels millors documentals musicals de la història i un dels treballs més destacats de Martin Scorsese. El dia d’Acció de Gràcies de 1976 el grup The Band va fer el seu últim concert després de 16 anys de carrera, acompanyats de Bob Dylan, Neil Young, Van Morrison, Eric Clapton i altres figures mítiques del rock dels anys 60 i 70.

14 DE JULIOL: MACCA D'ESTIU Correcurts 2021, Premi Domènech Torrent i taller d'animació amb plastilina

Torna la MACCA 2021 amb les activitats que la pandèmia va obligar a confinar: reprenem el clàssic taller d'animació en plastilina i recuperarem els Correcurts presentats en l'edició 2021, que no es van poder projectar en pantalla gran. També farem entrega del Premi Domènech Torrent i Gelmà, que en aquesta edició s'otorga als Amics del Cinema de Sitges per haver reobert el Cinema Arinco de Palamós.

21 DE JULIOL: "NO MATARAS" (David Victori, 2020)

El Cicle Gaudí porta aquest juliol un inquietant thriller protagonitzat per Mario Casas, que ofereix una gran interpretació amb un paper molt allunyat de la seva imatge habitual.

Cinema a la piscina municipal

28 DE JULIOL: "PALM SPRINGS" (Max Barbakow, 2020)

Ens afegim als actes del 10è aniversari del complex de la piscina municipal de Cassà amb la projecció d'una de les millors comèdies de l'any passat. "Palm Springs" és una divertida i irreverent comèdia romàntica amb elements de ciència ficció que va rebre múltiples premis i elogis de la crítica.

Cinema a la fresca al Parc de l’Estació

4 D'AGOST: "ONWARD" (Dan Scanlon, 2020)

Un nou triomf de la factoria Pixar. 'Onward' mostra un món amb elfs, fades, trols i unicorns que ha perdut la màgia. Dos germans, els elfs adolescents Ian i Barley Lightfoot duran a terme una missió extraordinària per a descobrir si encara existeix la màgia al món.

11 D'AGOST: "JO JO RABBIT" (Taika Waititi, 2020)

Sàtira del nazisme en la que un solitari noi alemany que pertany a les Joventuts Hitlerianes descobreix que la seva mare està amagant una jove jueva a casa. Ajudat pel seu amic imaginari, Adolf Hitler, en Jojo haurà de confrontar la seva ideologia amb les contradiccions d'una guerra absurda. Dirigida per Taika Waititi i guanyadora de diversos premis, incloent l'Oscar i el BAFTA al millor guió adaptat.

18 D'AGOST: "ATRAPA UN LADRÓN" (Alfred Hitchcock)

Recuperem les projeccions de clàssics del cinema a la fresca amb la pel•lícula més estiuenca d'Alfred Hitchcock. Cary Grant i Grace Kelly són la inoblidable parella protagonista d'una intriga situada a la Costa Blava, i en la que no hi falten luxe, elegància, lladres de guant blanc, casinos plens de glamour i elements de comèdia que la converteixen en una de les pel•lícules més singulars del mestre del suspens.

Reconeixement a l’Acadèmia del Cinema Català

Aprofitant la recent celebració d’eleccions a l’Acadèmia del Cinema Català, el Cineclub Vuitimig i l’Ajuntament de Cassà volem felicitar la candidatura guanyadora dels comicis, encapçalada per la cineasta Judith Collell. Desitgem molts èxits a l’equip que dirigirà durant els propers anys la institució, amb la que hem col•laborat darrerament, especialment formant part de la programació del Cicle Gaudí, un dels majors encerts de l’Acadèmia en els darrers anys, i que sempre ha tingut una gran acollida a Cassà.

Així mateix, el Cineclub Vuitimig i l’ajuntament volem agrair la tasca feta per l’anterior presidenta Isona Passola durant el seu mandat, en el qual ha mostrat un gran compromís amb la institució i amb el cinema català. Passola, que sempre ha mostrat el seu suport a la tasca del cineclub i ha vingut a Cassà en nombroses ocasions, deixa un gran llegat que cal reconèixer.

Podeu reservar les entrades enviant un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram