Aquest cicle d'arts escèniques ha portat dues actuacions mensuals que s'han representat a les golfes de Can Trinxeria i en aquesta ocasió es farà al pati a l'aire lliure.

Les Nits de la Coma, és un cicle cultural consolidat que es fa des de l'octubre de 2016 i que aquesta darrera temporada ha comptat amb espectacles de molt èxit com "Nymio" de la Companyia Zero Conducta, un exercici de poesia visual feta amb els dits o "Las Loopes" amb el seu concert-show de techno-humor.

Ajo i Mastretta arriben al Pati de Can Trinxeria després d'actuar a llocs tant emblemàtics com el Cafè Berlin. És un luxe poder gaudir d'aquest espectacle, difícil de definir i que juga amb la idea del cabaret, la micropoesia, el punk i el cuplé. Ajo dibuixa el concepte en una de les seves peces "La micropoesía es una arma cargada de pasado imperfecto, muy imperfecto", l'artista multidisciplinària interpreta els versos carregats de musicalitat, crítica i sobretot intel•ligència. Aquest espectacle fa anys que roda pels escenaris, es fa i desfà a cada sessió amb una gran dosi d'improvisació, sorprenent els espectadors cada vegada. Nacho Mastretta és un músic i compositor de música i de bandes sonores de pel•lícules com "Asfalto", "En males compañías", "El Gran Vázquez", "Oh Mammy Blue" entre d'altres. Mastretta fa l'encaix perfecte acompanyant la creativitat desbordant de l'Ajo a l'escenari.

Així doncs, acomiadem aquesta temporada de les Nits de la Coma amb un gran espectacle, que no us podeu perdre.

Quan: El dissabte 19 de juny a les 21 h
On: Pati de Can Trinxeria
Entrades a la venda a cassacultura.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram