En motiu de la seva jubilació, la Dra. Graciela PerKal ha adreçat a tota la població cassanenca l’escrit que reproduïm a continuació:

 

Estimat poble de Cassà de la Selva,

Desprès de 22 anys compartint amb vosaltres el seguiment i la cura dels vostres fills i filles, nets i netes, ha arribat el moment de l'acomiadar-me de tots vosaltres, la meva jubilació, el proper dia 9 de juliol.
No tots els pediatres tenen el privilegi d'assistir a tota una generació i part de la següent, de la població infantil i adolescent d'un poble, de conèixer les seves famílies i poder així aprofundir en els seus problemes i necessitats.
També us he de dir, que he tingut la sort de tenir al meu costat a dues excel•lents companyes, la Lina i la Dolors. Juntes hem format un equip de treball sòlid, aprenent les unes de les altres i portant a terme la nostra feina en un ambient formidable que, n’estic segura, trobaré molt a faltar.
Tampoc puc oblidar-me d’agrair la col•laboració i suport que, en tot moment, he tingut de la direcció de l’ABS de Cassà de la Selva, del personal administratiu, de totes les infermeres i auxiliars d’infermeria, de l’equip de neteja i dels meus companys metges de família, ginecòlegs, llevadores, dentistes i psicòlegs. Sense tots ells, el bon funcionament del CAP seria impossible de dur a terme. De tots i totes m’emporto el record dels petits i grans moments compartits durant tots aquests anys de treball conjunt.
Aquest últim any ha sigut especialment molt dur per a tots nosaltres i hem viscut moments més difícils del que mai ens hauríem imaginat que ens tocaria viure. Així i tot, estem aconseguint tirar endavant i estem veient com els nostres nens i nenes, ens estan donant una lliçó de resiliència i de responsabilitat.
Els pediatres que em substituiran són la Dra. Silvia Roig, el Dr. Francesc Ripoll i el Dr. Eduard Bastida. A dos d’ells ja els coneixeu i, tots tres són excel•lents pediatres i persones. Estic segura que faran la seva feina amb la mateixa il•lusió i professionalitat amb les quals he intentat de fer-ho jo.
Si durant tots aquests anys, alguna vegada m’ he equivocat o no he fet el que esperàveu de mi, us demano perdó. Els metges també som persones i, com tals, podem cometre errors, tot i que mai és la nostra intenció fer-ho.
Us desitjo el millor a tots i a totes i sapigueu que, aquesta etapa de la meva vida professional, sempre tindrà un racó al meu cor.
Una abraçada virtual molt forta a tothom.

Dra. Graciela Perkal Rug


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram