Adquisició d’un habitatge per ús social:

L’Ajuntament de Cassà de la Selva aprova al Ple l’adquisició d’un pis per ús social per un valor de 85.000€. Aquest habitatge estarà destinat per casos d’emergència social en les que es necessiti allotjar una família o persones de manera temporal. El fet de tenir l’immoble en propietat i en condicions de ser habitat immediatament fa que es pugui utilitzar davant qualsevol emergència.
Es el primer habitatge que s’adquireix a Cassà de la Selva amb aquest propòsit, i es farà amb una sol•licitud de subvenció de la Diputació destinada a l’adquisició d’habitatges d’ús social que podria finançar-ne una part.
Paral•lelament a aquesta compra, l’Ajuntament gestiona altres iniciatives com la bonificació del 30% en el rebut de l’IBI per propietaris que posin el seu immoble en disposició de la borsa de lloguer social.

Actualització del Pla d’Inversions:

S’actualitza el Pla d’Inversions per utilitzar fins a un total de 595.000€ de romanent d’exercicis anteriors, amb aquesta actualització s’evita pagar una part de les despeses previstes a través del finançament bancari. Aquesta iniciativa pretén aprofitar la possibilitat de fer ús del romanent i reduir l’endeutament per dur a terme les inversions previstes després del descens d’ingressos produïts com a conseqüència de la pandèmia.

L’Ajuntament s’adhereix al Consorci de Benestar Social Gironès-Salt

El municipi ja presta els serveis socials mitjançant el Consorci de Benestar Social, ara amb aquesta adhesió vol participar més activament en la presa de decisions. L’organisme es va fundar l’any 2006 per el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Salt i gestiona els serveis socials dels municipis del Gironès exceptuant els de la ciutat de Girona.
Cassà de la Selva es el segon municipi amb més habitants present en el consorci, després de Salt. Amb aquesta adhesió l’Ajuntament pot contribuir amb un pes específic més gran per a la planificació i gestió dels serveis socials.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram