Aquest any el carrer Dr. Fleming al tram entre els números 1 i 31 ha guanyat el primer premi, han adoptat els elements presents al programa de la festa com els molinets de colors, que també decoraven algunes façanes i balcons, i uns estels. El carrer Germà Agustí ha quedat segon amb la representació d'una cursa amb samarretes i la recreació de la sortida de cursa i finalment també el carrer Fleming (entre els números 38 al 44) ha guanyat el tercer premi, amb una creativitat de globus de múltiples colors i dibuixos fets amb goma eva. En el concurs de balcons ha guanyat el número 99 del carrer Provincial.

38è Concurs Colors sobre l'Asfalt

Aquest popular concurs organitzat per Escola d'Art Josep Lloveras que se celebra des de 1983 a la Festa Major ha tingut molta participació, un total de 347 participants que han decorat el paviment de la plaça de la Coma i els carrers que hi arriben. Després de demostrar una gran creativitat, els petits artistes de diferents edats han representat la Festa Major, els racons de Cassà i els seus desitjos que acabi la pandèmia. A continuació us presentem als guanyadors i guanyadores d'enguany:

Categoria de 3 a 5 anys:

1. Marc Torrijos
2. Sophia Grau
3. Pol Parés
Categoria "cicle inicial":
1. Jana Brugué
2. Leonora Helena Dorloci
3. Roger Vivas

Categoria "cicle mitjà":

1. Arnau Esteve
2. Gina Carbó
3. Miria Juncà

Categoria "cicle superior":

1. Sira Font
2. Yasmin Cao
3. Jordina Salcedo

Concurs del Català Il·lustrat:

«Català il·lustrat» és el títol de l'exposició que consta de 36 il·lustracions minimalistes que representen frases fetes de la llengua catalana. Aquesta mostra que va estar exposada a Can Trinxeria fins a la setmana passada, es tractava d'un projecte participatiu on es convidava al visitant a endevinar quines frases fetes s'amagaven als dissenys exposats. La dissenyadora gràfica gironina Marta Monegro ha creat aquesta obra per sensibilitzar i crear consciència entre els més joves de la poca presència de les frases fetes en el dia a dia. Avui s'ha fet entrega dels premis als quatre guanyadors i guanyadores que van encertar les frases fetes:

• Alba González
• Quim Massa
• Maria Dolors Saura
• Maria Carme Xifra

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram