La reserva d'entrades per als actes de la Festa de Cassà es pot feral web casa.cat/festamajor on també hi trobareu tot el programa d’actes.

Novetats 2021

Recordeu que aquest any hi haurà votació doble per escollir els Hereus i les Pubilles del 2020 i del 2021, podreu votar a partir del proper dilluns 24 de maig a la mateixa pàgina de la festa: cassa.cat/festamajor.

La festa continua...

Aquest any podrem gaudir de nou d'activitats per totes les edats: espectacles infantils, concerts, plantada de gegants, trabucaires, la nit dels músics, concurs d'engalanar carrers i moltes altres activitats per omplir de festa els racons de la vila. Us animem a participar i gaudir d'aquesta celebració, estem segurs que serà molt esperada després d'aquest darrer any de pandèmia.

Avisos importants

-Aquest any, es especialment important fer la reserva amb antelació perque l'aforament és limitat a tots els actes degut a la situació de COVID. En el cas de families que vagin amb infants i nens petits, s'hauran de reservar localitats per tots els assistents, incloent-hi els infants, encara que no ocupin una cadira.
-Es demana puntualitat, en el cas que les localitats no s'ocupin 15 minuts després de l'inici de l'event, l'organització podrà cedir les localitats buides a persones que ho demanin.
-L’Ajuntament es reserva el dret de modificar el programa si causes imprevistes aconsellessin fer- ho o les mesures del Procicat en el moment de la realització no ho permeten. Seguiu la programació a cassa.cat/festamajor i a través de les xarxes socials, on actualitzarem lainformació en tot moment.

#CulturaSegura

L'Ajuntament de Cassà vol adoptar el compromís de mantenir la seguretat per a portar a terme activitats culturals, perquè la societat pugui disfrutar d'aquest bé inmaterial.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram