Els Departaments de Salut i d’Educació faran cribratges massius entre avui i demà a La Salle i a l’institut de Cassà de la Selva, i a dos centres educatius més de les comarques gironines. L'objectiu dels testos, que es faran tant a alumnes com a professorat i personal d'administració i serveis, és detectar asimptomàtics i tallar cadenes de contagis. Les proves seran voluntàries. Els equips es desplaçaran fins als mateixos centres, on s'habilitaran espais per dur a terme la presa de mostres.

A La Salle (on hi ha alumnes des d'infantil fins a 4t d'ESO) les proves es fan avui al gimnàs del centre durant tot el dia. Demà, el cribratge es traslladarà a l'institut.
Actualment no hi cap grup confinat a cap d’aquests dos centres, però en els darrers dies s’han detectat deu positius. Pel que fa a les escoles Puig d’Arques i Aldric, tenen un grup confinat cadascuna, i tres docents aïllats.

A Cassà de la Selva, l'índex de rebrot es troba en 1.093,84 punts. En els últims set dies, al municipi s'han diagnosticat 44 positius de covid-19 per PCR o test d'antígens, i la velocitat de propagació del virus se situa en 1,77.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram