Segons informa l'ACN, els Mossos d'Esquadra han conclòs que l'incendi de Cassà de la Selva que divendres passat va causar dues víctimes mortals, va ser accidental, provocat per una estufa. Els Mossos ja tenen identificades les dues víctimes, però encara estan pendents de confirmar-ho amb les proves d'ADN.

L'alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet, i el regidor de Governació, Marià Montsunyer, van explicar ahir a Ràdio Cassà que l'immoble, situat en uns baixos del carrer Raval 51 estava okupat per tres persones i tenia la llum punxada de l’edifici del costat. La investigació dels Mossos ha conclòs, però, que l'origen de les flames no va ser un curtcircuit provocat pel cablejat precari, sinò que s'hauria originat en una estufa que hi havia en una de les habitacions i, des d'aquí, ràpidament les flames es van estendre al mobiliari i a la resta de l'habitatge. Segons sembla, les víctimes, que al moment d’iniciar-se el foc -cap a 3/4 de 9 del matí- estaven dormint, no van poder sortir ni per les finestres ni per la porta principal, i ho van intentar per la porta del pati de llums, que en obrir-se va provocar un efecte xemeneia. L’ocupant que va sobreviure hauria pogut sortir per la finestra del lavabo.
L'alcalde i el regidor també van explicar que la Policia Local de Cassà té molt avançada la investigació per determinar qui va ser l’autor de la fotografía on hi apareixen els dos cadàvers calcinats. La fotografía s’ha compartit massivament per internet. 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram